Værksted

Vi har mange års erfaring med reparation af en lang række af forskellige modeller inden for have- og parkmaskiner. Vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde hver eneste gang.

Reparation af have- og parkmaskiner

På vores værksted arbejder dygtige mekanikere med mange års erfaring i reparation og servicering af have- og parkmaskiner.

Du kan derfor være sikker på, at din havemaskine er i gode hænder, når du vælger os til at stå for små eller store reparationer, eller når du tilmelder dig vores serviceordning.

Vi sørger for optimal drift af dine robotplæneklipper

Vil du sikre dig, at dine have- og parkmaskiner fungerer optimalt, så kan du med fordel gøre brug af vores tilbud om jævnlige serviceeftersyn, så vi kan komme eventuelle reparationer i forkøbet. Disse serviceeftersyn kan samtidig være med til at forlænge levetiden på maskinen.

Hvis uheldet er ude, og du får brug for en ny reservedel til en af dine maskiner, så kan vi også hjælpe med at bestille den hjem.

Se afsnittet om typeskilte

På vores værksted kan vi tage hånd om alle typer af reparationer, lige fra skift af et tændrør og til komplette maskinrenoveringer.

Vi deltager løbende i kurser for at sikre, at vi altid er helt opdaterede på den nyeste viden om de maskiner, vi servicerer. Vi har den fornødne ekspertise på området, ligesom vi råder over det rette specialværktøj. Du kan derfor trygt overlade reparation og service på dine havemaskiner til os.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Serviceeftersyn og reparationer af alle mærker og modeller
  • Slibning af hækkeklipper
  • Motorreparation
  • Reparation af både små og store fejemaskiner
  • Servicebil til hasteopgaver på stedet

Vi stiller en trailer til rådighed ganske gratis, som du kan bruge til at bringe din maskine til og fra os. Vi rykker også gerne ud i vores servicebil og udfører hasteopgaver på stedet.

Vi sørger for optimal drift af dine havemaskiner

Vi står også for servicering og reparation af robotplæneklippere, hvilket vi gennem årene har oplevet en stigende efterspørgsel på.

Vi kan ligeledes tilbyde opbevaring af din robotplæneklipper på vores robothotel. Her vil din robotplæneklipper være beskyttet bedst muligt mod kulde og sne. Gør du brug af vores robothotel, så kan vi også tilbyde at tage hånd om vedligeholdelse og rengøring af den, så den er klar til brug, når det igen bliver sommer.

Vi står gerne for at hente din robotplæneklipper hos dig, når temperaturerne begynder at dale, og det er tid til at få den indenfor.

Det Tilbyder vi?

Hos Jysk Have- og Parkmaskiner samler vi på tilfredse kunder – både blandt erhverv og private. På vores værksted kan vi tage hånd om små og store reparationer, ligesom du kan indgå i vores faste serviceaftale for at sikre optimal drift på dine havemaskiner. I vores butik kan du vælge mellem mange forskellige modeller til vedligeholdelse af have- og parkarealer.

w

Rådgivning

Vi hjælper dig med at finde den rette maskine til dit behov

Byt til nyt

Ved køb af en ny maskine kan vi tage din brugte i bytte

Service

Vi sørger for, at din maskine er driftssikker med jævnlige serviceeftersyn

Transport

Lad os hjælpe med transporten eller lån vores trailer gratis

Instruktion

Med grundige instruktioner hjælper vi dig godt i gang med din maskine

Reparation

Vi skaffer de nødvendige reservedele og reparerer din maskine