Robotplæneklippere

Hos Jysk Have- og Parkmaskiner kan vi tilbyde installation af din nye robotplæneklipper samt stå for service og løbende reparationer på den

Robotplæneklippere

Som haveejer kender du med garanti glæden ved at kigge på en nyslået græsplæne.
Vil du samtidig gerne slippe for besværet med selv at skulle køre en tur med din plæneklipper for at holde græsset i en passende længde, så kan du med fordel vælge en robotplæneklipper.

Hos Jysk Have- og Parkmaskiner kan vi hjælpe med installation, reparation og service på din robotplæneklipper, så du kan være sikker på, at den fungerer optimalt.

 

Nyd godt af de mange fordele ved en robotplæneklipper

Der er flere gode grunde til at vælge en robotplæneklipper. Den klarer arbejdet med at slå dit græs, så du i stedet kan bruge din tid på andre ting. Når den er ved at løbe tør for strøm, kører robotplæneklipperen selv ind i ladestationen, så den snart er klar til at slå græsset igen.

Uanset størrelsen på din have, og hvordan den er indrettet, så er der god grund til at vælge en robotplæneklipper. Der findes nemlig modeller, der kan slå græsset i både små og store haver, og så er robotplæneklippere lavet til også at kunne komme rundt i kuperet terræn og slå græsset på svært fremkommelige steder såsom rundt om træerne i din have.

Robotplæneklippere vil også sørge for en mere ensartet klipning, så du kan nyde godt af en flot og lige plæne. Langt de fleste robotplæneklippere udfører bioklip, som betyder, at græsset klippes i ganske små stykker. Det afklippede græs forsvinder mellem græsstråene, hvilket er med til at mindske udpiningen af jorden, så du dermed ikke behøver at gøde din græsplæne i lige så høj grad som før.

Langt de fleste robotplæneklippere er ganske støjsvage og larmer derfor meget mindre end både batteridrevne og benzindrevne plæneklippere.
Du kan også altid indstille din robotplæneklipper til kun at køre om formiddagen, så hverken du eller dine naboer bliver generet af støjen.

Lad os hjælpe med din robotplæneklipper

Hos Jysk Have- og Parkmaskiner kan vi hjælpe med både installation og den løbende vedligeholdelse af din robotplæneklipper, så du kan være sikker på, at den virker optimalt. Skulle uheldet være ude, og din robotplæneklipper går i stykker, så tager vi også gerne hånd om reparationen, så du snart kan nyde godt af en nyslået græsplæne igen. Vi kan også skaffe de nødvendige reservedele hjem til dig. Du skal blot oplyse typeskiltet på maskinen.

Skulle du have brug for hjælp til at komme i godt i gang med at bruge din nye robotplæneklipper, så kan vi også tilbyde at instruere dig i brugen af den.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal guide dig i brugen af den, eller hvis du har brug for hjælp til installation eller reparation af din robotplæneklipper. Du kan ringe til os på 24 962 962 eller sende en mail til kristian@jhpmaskiner.dk.

iMOW RMI Generation 0 og 1
Vi kan også tilbyde opsætning, service og reparation af robotplæneklippere, hvoraf de nye generationer fra iMOW er særligt populære. Fælles for alle iMOW-modeller er, at de aflæser haven under brug og dermed lærer udenad, hvordan den ser ud, og hvor dockingstationen er placeret. iMOW er desuden blevet kåret til at være bedst i test flere gange.

Der kommer løbende nye modeller ud med forbedrede funktioner, og de to nyeste er RMI 422P og RMI 632. Også dem kan vi hjælpe med at installere samt lave reparationer og service på, så du kan være sikker på altid at have en flot og nyslået græsplæne.