Varmeovne

Butik med varmeovne

I vores butik finder du et stort udvalg af have- og parkmaskiner. Vi fører blandt andet varmeovne plæneklippere, hækkeklippere, kombiværktøj, motorsave, fejemaskiner, redskabsbærere, kompakttraktorer, havetraktorer og meget andet. Vi har som oftest også et udvalg af brugte maskiner på lager. Udvalget vil variere, og der er derfor god grund til at kigge forbi butikken for at blive klogere på dine muligheder.

AIRREX AH-200i

AIRREX AH-200i infrarød varmer

Ekstremt omkostningseffektiv infrarød opvarmning uden dampe, ingen lugt. 100 % energieffektivitet; Airrex varmeapparater er de eneste varmeapparater på markedet, der bruger al energien, og de er således op til 30 % mere effektive end konkurrenterne. Airrex infrarøde varmeapparater opvarmer materialet, ikke kun luften. Derfor er varmen holdbar i rummet og forsvinder ikke, når man f.eks. åbner døren. Airrex-varmere opfylder alle EU’s emissionskrav.

Airrex AH-200i infrarød varmelegeme med mobil styring. Airrex AH-200i infrarøde varmelegeme er vores mest kompakte brændstoffyrede varmelegememodel. Den er bedst egnet til opvarmning af rum som terrasser, garager, fritidsfaciliteter, fritidsboliger, campingvognstelte og drivhuse.

De bedste egenskaber ved Airrex brændstoffyrede varmelegeme inkluderer dets lave forbrug, fravær af lugte, termostatstyring og lydløs drift. Airrex AH-200i infrarøde varmelegeme har ikke blæser, så det slipper ikke støv ud i vejrtrækningsluften.

Airrex AH-200i er velegnet til rum på op til 900 m³!

AIRREX AH200i

 • Rum på op til 900 m³!
 • 13 kW/t / 44.356 Btu/t
 • 0,95 – 1,14 l/t (kontinuerlig drift)
 • Brændstoftank på 25 l
 • Vægt: 40kg
 • 78 x 30, 5 x 111 cm (B x D x H)

Pris Kr. 17.200 inkl. moms

AIRREX AH-800i

AIRREX AH-800i infrarød varmer

Ekstremt omkostningseffektiv infrarød opvarmning uden dampe, ingen lugt. 100 % energieffektivitet; Airrex varmeapparater er de eneste varmeapparater på markedet, der bruger al energien, og de er således op til 30 % mere effektive end konkurrenterne. Airrex infrarøde varmeapparater opvarmer materialet, ikke kun luften. Derfor er varmen holdbar i rummet og forsvinder ikke, når man f.eks. åbner døren. Airrex-varmere opfylder alle EU’s emissionskrav.
Airrex AH-800i infrarød varmelegeme med mobil styring. Airrex AH-800i infrarødt varmelegeme er vores største brændstoffyrede varmelegememodel. Den er bedst egnet til opvarmning af rum som terrasser, garager, fritidsfaciliteter, fritidsboliger, campingvognstelte og drivhuse.
De bedste egenskaber ved Airrex brændstoffyrede varmelegeme inkluderer dets lave forbrug, fravær af lugte, termostatstyring og lydløs drift. Airrex AH-800i infrarøde varmelegeme har ikke blæser, så det slipper ikke støv ud i vejrtrækningsluften.
Airrex AH-800i er velegnet til rum på op til 2000 m³!

 

AIRREX AH800i

 • Rum på op til 2000m³!
 • 22 kW/t / 75.064 Btu/t
 • 1,71 – 1,9 l/t (kontinuerlig drift)
 • Brændstoftank på 70 l
 • Vægt: 81kg
 • 130 x 35 x 140 cm (B x D x H)

Pris Kr. 27.300 inkl. moms

AIRREX AH-300i

AIRREX AH-300i infrarød varmer

Ekstremt omkostningseffektiv infrarød opvarmning uden dampe, ingen lugt. 100 % energieffektivitet; Airrex varmeapparater er de eneste varmeapparater på markedet, der bruger al energien, og de er således op til 30 % mere effektive end konkurrenterne. Airrex infrarøde varmeapparater opvarmer materialet, ikke kun luften. Derfor er varmen holdbar i rummet og forsvinder ikke, når man f.eks. åbner døren. Airrex varmelegemer opfylder alle EU-krav.

Airrex AH-300i infrarød varmelegeme med mobil styring. Den er bedst egnet til opvarmning af rum som terrasser, garager, fritidsfaciliteter, fritidsboliger, campingvognstelte og drivhuse.

De bedste egenskaber ved Airrex brændstoffyrede varmelegeme inkluderer dets lave forbrug, fravær af lugte, termostatstyring og lydløs drift. Airrex AH-300i infrarøde varmelegeme har ikke blæser, så det slipper ikke støv ud i vejrtrækningsluften.

Airrex AH-300i er velegnet til rum på op til 1500 m³!

AIRREX AH300i

 • Rum op til 1500 m³!
 • 15 kW/t / 51.180 Btu/t
 • 1,05 – 1,24 l/t (kontinuerlig drift)
 • Brændstoftank på 45 l
 • Vægt: 46kg
 • 95 x 30,5 x 108 cm (B x D x H)

Pris  Kr. 20.500 inkl. moms

Ofte stillede spørgsmål

HVILKEN FORM FOR VENTILATION SKAL VARMEREN BRUGE?

Airrex kører på flydende brændstof (biodiesel, diesel eller rød diesel), som brændes helt i varmeren. Fordi der er ild, har varmeren brug for god ventilation for at fungere korrekt. Flammen er “skjult” inde i varmelegemets rør. Derfor glemmer vi måske, at afbrændingen konstant er i gang, og at processen har brug for luft.

Den almindelige pejs er et godt eksempel. Hvis ventilationsåbningerne ikke er åbne, vil pejsen ikke fungere. Det samme gælder Airrex-varmerne; der skal føres frisk luft ind i rummet. Og selvfølgelig skal den kuldioxidholdige luft udluftes for at opretholde et tilstrækkeligt iltniveau i rummet. Et for lavt iltniveau vil slukke varmeren og aktivere en fejlkode.

Som nævnt skal varmeren bruge ilt til at køre, og dette er grunden til, at der skal sikres en tilstrækkelig ventilation af lokalet. En naturlig ventilation i henhold til det gældende bygningsreglement er tilstrækkelig, hvis ind- og udgangsspjældene ikke er blokeret. Det er vigtigt at sikre, at luften cirkulerer i rummet, der opvarmes. Ideelt set bør luft tilføres gennem en indløbsventil i bunden, og den CO2-holdige luft skal udledes gennem en udløbsventil i toppen.

 

SPREDES VARMEN SELV I ET STORT RUM?

Ja det gør. Infrarød varme spredes jævnt og meget langt. Mange tror fejlagtigt, at der skal en ventilator til for at overføre varme fra f.eks. en ende af en hal til en anden. Der kræves ikke en blæser – den infrarøde varmer opvarmer materialer, vægge, gulve og alle andre materialer i rummet.

HVORFOR ER EN INFRARØD VARMER MERE EFFEKTIV END EN VARMEBLÆRER?

Den infrarøde varmer opvarmer materialet. En varmeblæser opvarmer luft. Når du for eksempel åbner en loftsdør til en hal, undslipper den varme luft udenfor, og der kommer kold luft ind. I en hal udstyret med infrarød varmer er alle materialer varme, så meget varmeenergi bevares selv efter luftudskiftningen. I en hal udstyret med en varmeblæser slipper al varmen ud af døren, og opvarmningen skal startes forfra ved en meget lavere temperatur. Derfor kræver den infrarøde varmer meget mindre energi.

HVORDAN KAN DIESELVARMEREN UNDGÅ AT LUGTE?

Når det brugte brændstof forbrændes næsten fuldstændigt, skaber det ikke lugte eller farlige emissioner. Kulilte dannes ved ufuldstændig forbrænding, med for lidt ilt. Når forbrændingen er fuldstændig, dannes der ingen kulilte. Airrex’s produktudviklingshistorie går over 20 år tilbage, så varmerens funktion er blevet finjusteret til perfektion.

KAN VARMEREN ANVENDES UDEN EN APP ELLER WIFI?

Ja den kan. i-modellerne fungerer også som tidligere Airrex-modeller. Du kan styre dem med kontrolpanelet på maskinen eller med den medfølgende fjernbetjening.