Stihl iMOW

Maks. plæneareal m2     1500

Klippebredde                   28 cm.

Opkobling                         Bluetooth  WiFi

 

14.995,- inkl. moms

13.000,- inkl. moms

Læs mere

 iMOW 5 – iMOW® 5: Slår mellemstore græsplæner selvstændigt og fuldautomatisk (stihl.dk)

Stihl iMOW 5 EVO

Maks. plæneareal m2           1500

Klippebredde cm.                  28

Opkobling                               Bluetooth  WiFi mobilnet

18.995,- inkl. moms

16.000,- inkl. moms

Læs mere 

iMOW 5 EVO – iMOW® 5 EVO: Til bekvem og fuldautomatisk plænepleje (stihl.dk)

Stihl iMOW 6 EVO

Maks. plæneareal m2           3000

Klippebredde cm.                  28

Opkobling                               Bluetooth  WiFi mobilnet

23.995,- inkl. moms

19.800,- inkl. moms

Læs mere 

iMOW 6 EVO – iMOW® 6 EVO: Til smart og fuldautomatisk plænepleje af store arealer (stihl.dk)

 

 

Stihl iMOW 7 EVO

Maks. plæneareal m2           5000

Klippebredde cm.                  28

Opkobling                               Bluetooth  WiFi mobilnet

32.995,- inkl. moms

26.500,- inkl. moms

Læs mere 

iMOW 7 EVO – iMOW® 7 EVO: Til fuldautomatisk plænepleje af meget store arealer (stihl.dk)

10.999,- Kr. inkl. moms

9600,- Kr. inkl. moms

Læs mere:

Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit

 Tilbehør til kabelfri Automower® installation

Nyd fleksibiliteten ved en Automower®-installation uden kabler – et nyt alternativ til afgrænsningskabler. Dette kit, som inkluderer et Husqvarna EPOS™ Plug-in og Husqvarna EPOS™ Referencestation, giver dig friheden til komplet tilpasset vedligeholdelse af din græsplæne ved at skabe præcise virtuelle grænser via Automower® Connect-appen. Opret flere arbejdsområder med forskellige tidsplaner og indstillinger for at optimere plæneplejen. Lav kabelfrie midlertidige stay-out-zoner for at beskytte sæsonbestemte blomster eller områder, hvor børn leger.

Din lokale forhandler udfører et obligatorisk havekontrol ved køb af dette sæt sammen med en af Automower® NERA-robotterne.

Kompatibel med Automower® 320 NERA, Automower® 430X NERA og Automower® 450X NERA.

 9.899,- kr. inkl. moms

9.300,-  Kr. inkl. moms

Lease plus:  60 mdr. á 379 kr. inkl. momS

 

Husqvarna Automower® 305

 Produktbeskrivelse

Husqvarna Automower® 305 har et kompakt design og er ideel til mindre, komplekse haver på op til 600 m2. Den kan nemt håndtere skråninger med en hældning på 40 %. En platform med fire hjul og systematisk passagehåndtering giver effektiv betjening, og den tredobbelte søgefunktion letter den hurtigste vej hjem til ladestationen. Udstyret med vejrtimer, frostsensor og Automower® Connect@Home. Nem at rengøre og kan vaskes af med en haveslange. Har 1 guidekabel.

 

 

13.500 kr. inkl. moms

Kr. 11.500.- inkl. moms

Lease plus:  60 mdr. á 429 kr. inkl. moms

Tilbuddet gælder så længe lager haves

Husqvarna Automower 310

1000 m² +/-20%, Li-ion, målt: 58 dB(A), garanteret: 60 dB(A), 9 kg. Effektiv 4-hjulet Robotplæneklipper til større og mere komplekse arealer. Passer til medium plæner på op til 1.000 m² og kan også klare hældninger på 40%. Smart teknologi guider automatisk Robotplæneklipperen gennem smalle passager. Det intuitive menusystem har personlige indstillingsmuligheder så maskinen klipper når du vil have det.

Automoweren finder selv tilbage til ladestationen

 • PIN-kodelås
 • Ingen udstødningsgasser
 • Tyverialarm
 • Gør din Automower® personlig via informationspanelet
 • Timer
 • Lavt energiforbrug
 • Registrerer automatisk smalle passager og finder vej igennem selv de smalleste åbninger
 • Vejrbestandig
 • Let klippehøjdejustering
 • Store hjul med grov dækprofil giver fremragende traktion
 • Løfte- og tiltsensorer
 • Guidekabler hjælper Automoweren tilbage til ladestationen

Kr. 21.777,- inkl. moms

Kr. 18.999,- inkl. moms og Ref. station RS1 og EPOS Play IN

Husqvarna Automower® 310E NERA

Robotplæneklipper med EdgeCut til mellemstore plæner

som helst i verden og integrere den med dit intelligente hjem. Send kommandoer, se og ændr Husqvarna Automower® 310E NERA er en robotplæneklipper til græsplæner på op til 1000 m². Den har en EdgeCut-funktion, der minimerer behovet for at trimme kanterne på plænen, så du sparer tid og kræfter. 310E NERA giver mulighed for at vælge installation med afgrænsningskabel eller kabelfri installation med Husqvarna EPOS™. EPOS™ giver dig fuld fleksibilitet med virtuelle afgrænsninger, der gøres muligt ved hjælp af satellitbaseret teknologi med 2-3 cm nøjagtighed. Det betyder også, at der ikke er risiko for kabelbrud. Derudover giver EPOS™ mulighed for zonestyring, så du kan skræddersy plænen til dine behov og oprette flere arbejdsområder med forskellige indstillinger via Automower® Connect-appen. Lige så nemt kan der oprettes midlertidige opholdszoner for at bevare årstidens vilde blomster eller haveprojektområder.

Med Automower® Connect-appen kan du overvåge din plæneklipper fra hvor plæneklipperens indstillinger, og modtag notifikationer, så du har fuld kontrol over plænen.

14.999,- Kr. inkl. moms

Lease plus:  60 mdr. á 469 kr. inkl. moms

Automower 315 Mark 2

KUN 1 Stk. tilbage

Produktbeskrivelse

Husqvarna Automower® 315 Mark II klipper plæner på op til 1500 m2. Med sit kompakte firehjuls-design kan den klare hældninger på 40% og køre gennem smalle passager. Når maskinen er færdig med at klippe, finder den med sin tredobbelte søgefunktion den hurtigste rute tilbage til ladestationen. Nem at bruge og rengøre, kan styres via smartphone og har funktioner som frostsencor og vejrtimer, som justerer klippetiden ihht. sæsonnen.

21.499,- Kr. inkl. moms

19.500,- Kr. inkl. moms

Lease plus:  60 mdr. á 589 kr. inkl. moms

M/ EPOS  60 mdr. á 808 kr. inkl. moms

Husqvarna Automower® 320 NERA

Pålidelig robotplæneklipper til ujævnt terræn

Automower® 320 NERA er en højtydende model til græsplæner på op til 2200 m² og tilbyder en førsteklasses klippeoplevelse, et robust design og pålidelig drift. Dens patenterede ikke-fikserede foraksel øger manøvredygtigheden og forbedrer ydeevnen i ujævnt terræn på skråninger på op til 50 %. Præcisionsklipning er tilgængelig via trådløs installation med Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit og Automower® Connect-adgang fra din smartphone. Optimeret ydeevne med automatiske softwareopdateringer med FOTA (Firmware Over The Air).

Automower 415X

KUN 1 Stk. tilbage

Produktbeskrivelse

Husqvarna Automower® 415X – en pålidelig og højtydende model i X-line serien, egnet til mellemstore plæner. Egnet til at klippe komplekse græsarealer op til 1500 m2 med funktioner som systematisk passageklipning for en perfekt klipning af smalle passager og nem håndtering af skråninger med hældning op til 40%. Ubekymret drift takket være elektrisk betjent klippehøjdejustering 20-50mm, frostsensor og vejrtimer. Nem at rengøre – vaskbar med haveslange. Som en del af premium X-line sortimentet har AM415X også funktioner som Automower® Connect med GPS tyverisporing og GPS-assisteret navigation, så du kan holde dig opdateret; du kan spore, interagere og holde dig opdateret hvorend du befinder dig i verden, samt X-line design med LED-forlygter, front kofanger og specialfarvede hjulkapsler. Er også udstyret med FOTA (automatisk opdatering via Firmware Over The Air).

kr. 19.599 inkl. moms

Lease plus:  60 mdr. á 539 kr. inkl. moms

KUN 2 stk. tilbage

26.459,- Kr. inkl. moms

23.000,- Kr. inkl. moms

Lease plus:  60 mdr. á 699 kr. inkl. moms

Tilbuddet gælder så længe lager haves

Automower 430X

Produktbeskrivelse

Avanceret og model i fuld størrelse i X-line serien fra verdens førende leverandør inden for robotplæneklippere. Udviklet til at klare store og komplekse plæner som fx flere smalle passager, forhindringer, ujævnt terræn og skråninger op til 45%. GPS-assisteret navigation og en række funktioner herunder Automower® Connect, som intelligent sørger for at holde din plæne grøn, sund og perfekt klippet. Automower® Connect app’en holder dig opdateret; du kan spore, interagere og holde dig opdateret hvorend du befinder dig i verden. Har 2 guidekabler.

27.499,- Kr. inkl. moms

24.500,- Kr. inkl. moms

Lease plus:  60 mdr. á 699 kr. inkl. moms

M/ EPOS  60 mdr. á 918 kr. inkl. moms

Husqvarna Automower® 430X NERA

 Automower® 430X NERA

Avanceret robotplæneklipper, der giver perfekte resultater på komplekse plæner på op til 3200 m². Opnå præcis klipning med virtuelle grænser via Automower® Connect-appen og Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit, der fås som ekstra tilbehør. Designet til æstetisk perfektion og med smarte funktioner som intelligent undgåelse af objekter, håndtering af skråninger på op til 50 % hældning og GPS-assisteret navigation. For at få en skræddersyet græsplæne 24/7 kan du oprette flere arbejdsområder og midlertidige stay-out-zoner fra din smartphone med Automower® Zone Control.

2 Stk. tilbage

38.999,- Kr. inkl. moms

32.000,- Kr. inkl. Moms

Lease plus:  60 mdr. á 899 kr. inkl. moms

Husqvarna 450X Automower

Med en kapacitet på op til 5.000 m² kan selv de største græsplæner holdes pæn og velklippet med Husqvarna 450X Automower. 450X er GPS-assisteret navigation gør, at den ubesværet håndterer din plæne, også selvom din have byder på mange forhindringer. Det kan f.eks. være div. forhindringer, ujævnt terræn, forskellige passager og skråninger på op til 45 %, som 450X ubesværet navigere rundt mellem. Dens mange teknologiske egenskaber viser sig bl.a. med at den er kompatibel med Automower Connect. Det gør dig i stand hele tiden, at få opdateringer og du har også mulighed for, at interagere med din 450X Automower.. Husqvarna 450X er ikke blot i den teknologiske topklasse, den er nemlig også ekstremt kraftfuld. Den kan nemlig sagtens klippe i flere timer i træk, inden den automatisk selv kører hen til ladestationen og bliver opladet.

 36.999,- Kr. inkl. moms

33.300,- Kr. inkl. moms

Lease plus:  60 mdr. á 869 kr. inkl. moms

M/ EPOS  60 mdr. á 1088 kr. inkl. moms

Husqvarna Automower® 450X NERA

 

Avanceret klipning til komplekse, store plæner på op til 5000 m²

En robotplæneklipper, der giver dig den perfekte klipning 24/7 på plæner på op til 5000 m². Fra intelligent undgåelse af objekter til pålidelig drift – i regnvejr eller solskin – med mindre sporing og jævn ydelse navigerer den let rundt i alle hjørner. Selv rengøring er enkel med en slange. Opret flere arbejdsområder med unikke indstillinger og midlertidige stay-out-zoner fra din smartphone for personlig zonestyring med Automower® Zone Control. Opnå præcisionsklipning med virtuelle grænser via Automower® Connect-appen og Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit, der fås som ekstraudstyr.

39.999,- kr. inkl. moms

Lease plus:  60 mdr. á 999 kr. inkl. moms

Husqvarna Automower® 435X AWD – 967 85 33‑21

Husqvarna Automower® 435X AWD

 

Husqvarna Automower® 435X AWD – en pioner på robotplæneklippermarkedet. En AWD model til plæner op til 3.500 m², som klarer forhindringer, ujævnt terræn og skråninger helt op til imponerende 70 %. Med X-line design funktioner som LED forlygter, registrering af fjerne genstande og intuitiv interaktion med Automower® Access. Udstyret med Automower® Connect inklusiv GPS tyverisikring. Har 2 guidekabler.

Prisen inkluderer

 • Ladestation Ja
 • Ekstra knive 6 stk.
 • Strømforsyningsenhed Ja
 • Lavspændingskabel 10 m

Ikke inkluderet

 • Hjulbørster
 • Afgrænsningskabel

Forbehold for indtastningsfejl og prisændringer