Husqvarna Automower® 305

 Produktbeskrivelse

Husqvarna Automower® 305 har et kompakt design og er ideel til mindre, komplekse haver på op til 600 m2. Den kan nemt håndtere skråninger med en hældning på 40 %. En platform med fire hjul og systematisk passagehåndtering giver effektiv betjening, og den tredobbelte søgefunktion letter den hurtigste vej hjem til ladestationen. Udstyret med vejrtimer, frostsensor og Automower® Connect@Home. Nem at rengøre og kan vaskes af med en haveslange. Har 1 guidekabel.

 

 10.399,00 kr. Inkl. moms

Lease plus:  60 mdr. á 379 kr. inkl. moms

 

Husqvarna 310

1000 m² +/-20%, Li-ion, målt: 58 dB(A), garanteret: 60 dB(A), 9 kg. Effektiv 4-hjulet Robotplæneklipper til større og mere komplekse arealer. Passer til medium plæner på op til 1.000 m² og kan også klare hældninger på 40%. Smart teknologi guider automatisk Robotplæneklipperen gennem smalle passager. Det intuitive menusystem har personlige indstillingsmuligheder så maskinen klipper når du vil have det.

Automoweren finder selv tilbage til ladestationen

 • PIN-kodelås
 • Ingen udstødningsgasser
 • Tyverialarm
 • Gør din Automower® personlig via informationspanelet
 • Timer
 • Lavt energiforbrug
 • Registrerer automatisk smalle passager og finder vej igennem selv de smalleste åbninger
 • Vejrbestandig
 • Let klippehøjdejustering
 • Store hjul med grov dækprofil giver fremragende traktion
 • Løfte- og tiltsensorer
 • Guidekabler hjælper Automoweren tilbage til ladestationen
 • 13.500 kr. Inkl. moms

 • Kampagnepris 12.499 kr.

 • Inkl. moms

 • Lease plus:  60 mdr. á 429 kr. inkl. moms

 

Automower 315 Mark 2

Produktbeskrivelse

Husqvarna Automower® 315 Mark II klipper plæner på op til 1500 m2. Med sit kompakte firehjuls-design kan den klare hældninger på 40% og køre gennem smalle passager. Når maskinen er færdig med at klippe, finder den med sin tredobbelte søgefunktion den hurtigste rute tilbage til ladestationen. Nem at bruge og rengøre, kan styres via smartphone og har funktioner som frostsencor og vejrtimer, som justerer klippetiden ihht. sæsonnen.

3 Stk. tilbage

kr. 15.429 inkl. moms

Lease plus:  60 mdr. á 469 kr. inkl. moms

Automower 415X

Produktbeskrivelse

Husqvarna Automower® 415X – en pålidelig og højtydende model i X-line serien, egnet til mellemstore plæner. Egnet til at klippe komplekse græsarealer op til 1500 m2 med funktioner som systematisk passageklipning for en perfekt klipning af smalle passager og nem håndtering af skråninger med hældning op til 40%. Ubekymret drift takket være elektrisk betjent klippehøjdejustering 20-50mm, frostsensor og vejrtimer. Nem at rengøre – vaskbar med haveslange. Som en del af premium X-line sortimentet har AM415X også funktioner som Automower® Connect med GPS tyverisporing og GPS-assisteret navigation, så du kan holde dig opdateret; du kan spore, interagere og holde dig opdateret hvorend du befinder dig i verden, samt X-line design med LED-forlygter, front kofanger og specialfarvede hjulkapsler. Er også udstyret med FOTA (automatisk opdatering via Firmware Over The Air).

 

3 Stk. tilbage

kr. 20.499 inkl. moms

Lease plus:  60 mdr. á 539 kr. inkl. moms

Automower 430X

Produktbeskrivelse

Avanceret og model i fuld størrelse i X-line serien fra verdens førende leverandør inden for robotplæneklippere. Udviklet til at klare store og komplekse plæner som fx flere smalle passager, forhindringer, ujævnt terræn og skråninger op til 45%. GPS-assisteret navigation og en række funktioner herunder Automower® Connect, som intelligent sørger for at holde din plæne grøn, sund og perfekt klippet. Automower® Connect app’en holder dig opdateret; du kan spore, interagere og holde dig opdateret hvorend du befinder dig i verden. Har 2 guidekabler.

 

2 stk. tilbage

kr. 26.459 inkl. moms

Lease plus:  60 mdr. á 699 kr. inkl. moms

Husqvarna 450X Automower

Med en kapacitet på op til 5.000 m² kan selv de største græsplæner holdes pæn og velklippet med Husqvarna 450X Automower. 450X er GPS-assisteret navigation gør, at den ubesværet håndterer din plæne, også selvom din have byder på mange forhindringer. Det kan f.eks. være div. forhindringer, ujævnt terræn, forskellige passager og skråninger på op til 45 %, som 450X ubesværet navigere rundt mellem.

Dens mange teknologiske egenskaber viser sig bl.a. med at den er kompatibel med Automower Connect. Det gør dig i stand hele tiden, at få opdateringer og du har også mulighed for, at interagere med din 450X Automower..

Husqvarna 450X er ikke blot i den teknologiske topklasse, den er nemlig også ekstremt kraftfuld. Den kan nemlig sagtens klippe i flere timer i træk, inden den automatisk selv kører hen til ladestationen og bliver opladet.

38.999,00 kr. inkl. Moms

Lease plus:  60 mdr.

á 889 kr. inkl. moms

Teknisk data om Husqvarna Robotplæneklipper: Husqvarna 450X Automower
Maks. Arbejdsområde: 5.000 m²
Automatisk ladesystem
Maksimal hældning: 45 %
Klippesystem: 3 pivot knive
Klippehøjde (min./maks.): 20-60 mm.
Klippebredde: 24 cm.
Tastatur: 19 knapper.
Panel: Large LCD Display
Alarm
Pin kode
Batteri: Li-ion
Opladnings tid: 75 min.
Klippetid på en opladning: 260 min.
Lydniveau: 59 dB (A)
Ekstra knive: 6

Husqvarna Automower® 435X AWD

 

Husqvarna Automower® 435X AWD – en pioner på robotplæneklippermarkedet. En AWD model til plæner op til 3.500 m², som klarer forhindringer, ujævnt terræn og skråninger helt op til imponerende 70 %. Med X-line design funktioner som LED forlygter, registrering af fjerne genstande og intuitiv interaktion med Automower® Access. Udstyret med Automower® Connect inklusiv GPS tyverisikring. Har 2 guidekabler.

41.999,00 kr. – Prisen inkluderer

Husqvarna Automower® 435X AWD – 967 85 33‑21

Inkluderet

 • Ladestation Ja
 • Ekstra knive 6 stk.
 • Strømforsyningsenhed Ja
 • Lavspændingskabel 10 m

Ikke inkluderet

 • Hjulbørster
 • Afgrænsningskabel

Forbehold for indtastningsfejl og prisændringer