Produktbeskrivelse

Husqvarna 110iL er den ideelle batteridrevne græstrimmer til mindre haver, der fungerer med lav støj, vibrationer og ingen direkte emissioner. Designet til at være ekstremt nem og sjov at bruge. Denne batteri-græstrimmer leverer fremragende arbejdsresultater, også for den uerfarne bruger, takket være funktioner som automatisk fremføring af trimmerhovedet, foldbar plantebeskyttelsesbøjle og kanttilstand med integreret støttehjul. Den opdelte aksel gør den meget nem at transportere og opbevare.

 

Husqvarna 110iL med batteri og oplader

Før pris 1.989 kr. inkl. moms

Nu pris 1.485 kr. inkl. moms

FS 89       

Kraftfuld kratrydder med 4-MIX® motor og 2-hånds greb

 

FS 89 er en kraftig kratrydder, specielt god til rydning af områder med sejt græs. Leveres som standard med trimmerhoved AutoCut C 5-2, trekantskniv samt bæresele. Den benzindrevne kratrydder er enkel at starte, og med stop/startknappen i håndtaget, alltid klar til start. Den økonomiske 4-MIX motor er udstyret med ekstra stor brændstoftank, – og er derfor perfekt til længervarende opgaver.

 

3895,- Kr. inkl. moms

FSA 86 R uden batteri og lader

Kraftig batteridrevet trimmer i moderne design til slåningsarbejde langs forhindringer som f.eks. træer og buske. Klippediameter 350 mm. Ergonomisk betjeningsgreb, trinløs ydelsesindstilling. Bøjlehåndtag, robust aluminiumsskaft, afstandsbøjle. Med trimmerhoved AutoCut C 6-2. Alternativt fås trimmerhovedet PolyCut 6-2 som tilbehør med plastknive. Leveres uden batteri og lader

 

2595,- Kr. inkl. moms

STIHL FSA 45

Kompakt batteritrimmer til enkle trimnings- og finpudsningsopgaver omkring huset. Integreret 18V Lithium-Ion batteri (36Wh / 2AH) med ladetilstandsviser samt sikkerhedsnøgle til opstart. Skaft og bøjlegreb kan indstilles uden brug af værktøj og trimmerhovedets vinkel kan justeres til vertikal kanttrimning. Let udskiftning fra PolyCut til trimmersnøre, uden at skifte trimmerhovedet. Afstandsbøjlen sikrer optimal trimning og vægten er kun 2,3 kg. Ladetid er 145 minutter (80%) og 210 min (100%) for en fuld opladning. Op til 20 minutters arbejdstid pr. opladning.

 

1175,- kr. inkl. moms

995,- kr. Inkl. moms

STIHL FSA 60 R sæt

Batteritrimmer i moderne design, til pleje af plæne og plænekanter. Klippediaeter på 350 mm. Ergonomisk greb med trinløs hastighedskontrol. Loophåndtag og robust aluminiumsskaft. Afstandsbøjle til trimning rundt om forhindringer som træer og buske. Med trimmerhovedet AutoCut C 6-2. Kommer med AK 20 batteri og AL 101 oplader.

 

2795,- kr. Inkl. moms

Forbehold for indtatningsfejl og prisændring