Produktbeskrivelse

Husqvarna 110iL er den ideelle batteridrevne græstrimmer til mindre haver, der fungerer med lav støj, vibrationer og ingen direkte emissioner. Designet til at være ekstremt nem og sjov at bruge. Denne batteri-græstrimmer leverer fremragende arbejdsresultater, også for den uerfarne bruger, takket være funktioner som automatisk fremføring af trimmerhovedet, foldbar plantebeskyttelsesbøjle og kanttilstand med integreret støttehjul. Den opdelte aksel gør den meget nem at transportere og opbevare.

 

Husqvarna 110iL med batteri og oplader

Før pris 1.989 kr. inkl. moms

Nu pris 1.485 kr. inkl. moms

SGT 500e

Batteridrevet græstrimmer/buskrydder

48 V græstrimmer med kanttrimningsfunktion.

  • Drevet af et 48 V batteri
  • Arbejdsbredde på 30 cm
  • Automatisk dual line-trimmerhoved
  • 90° justerbar klippevinkel for kanttrimningsfunktion
  • Teleskoprør
  • Anbefalet batteri: STIGA ePower E 420
  • (48 V / 2 Ah) batteri – sælges separat
  • Batterisæt ikke inkluderet

1,770,00 kr.

INKL. MOMS

STIHL FSA 45

 Kompakt batteritrimmer til enkle trimnings- og finpudsningsopgaver omkring huset. Integreret 18V Lithium-Ion batteri (36Wh / 2AH) med ladetilstandsviser samt sikkerhedsnøgle til opstart. Skaft og bøjlegreb kan indstilles uden brug af værktøj og trimmerhovedets vinkel kan justeres til vertikal kanttrimning. Let udskiftning fra PolyCut til trimmersnøre, uden at skifte trimmerhovedet. Afstandsbøjlen sikrer optimal trimning og vægten er kun 2,3 kg. Ladetid er 145 minutter (80%) og 210 min (100%) for en fuld opladning. Op til 20 minutters arbejdstid pr. opladning.

 

Før pris 1175,- kr. inkl. moms

Nu pris 995,- kr. Inkl. moms

STIHL FSA 57 sæt

 Batteridrevet trimmer med meget let og enkel betjening til plæne- og plænekantpleje i nærheden af huset. Klipperdiameter 280 mm. Rigrørets længde kan indstilles med trykknap og grebet kan indstilles uden brug af værktøj. Afstandsholder til slåning rundt om forhindringer, som træer, bede og buske. Softgreb med optimeret betjeningslogik. Trimmerhoved AutoCut C 3-2, der kan genfyldes uden brug af værktøj. Kan udstyres med PolyCut (tilkøb). Batteri AK 10 og AL 10 oplader medfølger. 36V

 

2175,- kr. Inkl. moms

STIHL FSA 60 R sæt

Batteritrimmer i moderne design, til pleje af plæne og plænekanter. Klippediaeter på 350 mm. Ergonomisk greb med trinløs hastighedskontrol. Loophåndtag og robust aluminiumsskaft. Afstandsbøjle til trimning rundt om forhindringer som træer og buske. Med trimmerhovedet AutoCut C 6-2. Kommer med AK 20 batteri og AL 101 oplader.

 

2795,- kr. Inkl. moms

Forbehold for indtatningsfejl og prisændring