HL-KM 145° hækkeklipper

Hækkeklipper til kombimotor

 

Hækkeklipper til brug på kombimotor, der kan indstilles i en vinkel på op til 145 gr. Perfekt til præcis klipning af både høje som lave hække. Passer til alle kombimaskiner med loop-håndtag. Hækkeklipperen indstilles trinvist og har pladsbesparende transportindstilling. Vægt 2,3 kg.

 

3550,- Kr. inkl. moms

Trimmerdel – Tilbehør

Produktbeskrivelse

Til aftagelige trimmere. Skæreudstyr og afskærmning inkluderet.

Før pris 1.099 kr. inkl. moms

Nu pris     999 kr. inkl. moms

Tilbuddet gælder frem til den 31/12 2022 eller så længe lager haves

 

FS-KM – trimmer

Trimmer

 

KombiVærktøjet trimmer. Velegnet til trimning langs hæk, stakit, rabatter m.m. trimmer endog større græsområder.

 

1125,- Kr. inkl. moms

FCS-KM

Kantskærertilsats til STIHL KombiSystem. Et kraftigt professionelt redskab med stænkbeskyttelse, skæredybdeindstilling og meget skarp kniv. Giver flotte lige kanter langs rabatter, vejkanter og opkørsler m.v. Passer til alle KombiVærktøj og STIHL rygbårne, delbare trimmere FR 130 T.

 

1695,- Kr. inkl. moms

 

RG-KM – græsklinge

Græsklinge til KM 91 R, KM 94 R, KM 111 R, KM 131 R og KMA 130 R.

 

Med KombiVærktøjet RG-KM kan du fjerne ukrudt på grus, asfalt og fliser. Græsklingen er kendetegnet ved sin effektive virkemåde: Den øverste og den nederste kniv bevæger sig frem og tilbage i en vinkel på ca. 30° i forhold til hinanden. Den ringe rotationsenergi giver således mulighed for slåning med begrænset udkast langs veje, kantstene og heller med en reduceret sikkerhedsafstand på 3 meter til genstande og køretøjer samt 5 meter til personer. Desuden har den kun ringe tendens til tilstopning med afskåren vegetation. Hidtil har ukrudtsfjernelse være besværligt arbejde, men nu går det let og effektivt med RG-KM

 

3395,- Kr. inkl. moms

BF-KM – kultivator

 

KombiVærktøjet kultivator. Et praktisk redskab til brug i bede eller køkkenhaver, når der er behov for at løsne eller kultivere jorden. Passer til alle STIHL KombiMotorer og rygbårne trimmere FR 130 T.

 

2195,- Kr. inkl. moms

 

 

HT-KM

Kombiværktøjet til beskæring i højden

 

Til præcis beskæring af højtsiddende grene. Grensaven er kompakt bygget for optimering af ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Der er integreret pejleliste for præcis beskæring. Passer alle kombimotorer med loop-håndtag. Skinne længde 30 cm, total længde 126 cm, vægt 1,3 kg.

 

2595,- Kr. inkl. moms

KB-KM – børstevalse

Let fjernelse af snavs

KombiVærktøjet børstevalse. Løv, skidt, grus og endog let sne fejes enkelt sammen. Leveres med praktisk stænkskærm. Kan med fordel anvendes til lugning af ukrudt mellem fliser og sten. Leveres med praktisk stænkskærm. Passer til alle STIHL KombiMotorer med bøjlehåndtag (R-model) og den rygbårne trimmer FR 130 T.

 

2695,- Kr. inkl. moms

BG-KM – blæseaggregat

Lav vægt og høj effekt

 Med lav vægt og en meget høj blæseeffekt, rengør blæseaggregatet hurtigt og effektivt gangstier, tilkørsler, altaner og græsplæner fra løv, græsafklip, grus og let sne. Passer til alle KombiVærktøj med loophåndtag (R-modeller) og vores rygbårne trimmer FR 130 T.

1695,- Kr. inkl. moms

 

Husqvarna Hækkeklipper tilbehør HA200

Produktbeskrivelse

Hækkeklipper tilbehør til kombiprodukter. Sværdlængde 60 cm. 2,4 kg.

Før pris 3.299 kr. inkl. moms

Nu pris  3.149 kr. inkl. moms

Tilbuddet gælder frem til den 31/12 2022 eller så længe lager haves

Husqvarna Stangsav-Tilbehør PA1100

Produktbeskrivelse

Stangsavstilbehør til kombitrimmere. Giver ekstra rækkevidde, når du har brug for det. Skærer grene med en tykkelse på op til ca. 15 cm.

 3.099 kr. inkl. moms

Husqvarna Kantskærer – Tilbehør

Produktbeskrivelse

Holder græsplæner, stier og blomsterbede flotte med lige og perfekte kanter.

Før pris 1.469 kr. inkl. moms

Nu pris 1.399 kr. inkl. moms

 Passer til model

GRÆSTRIMMERE

325iLK

Forbehold for indtastningsfejl og prisændring