4599,- Kr. inkl. moms

Nu pris 4139,- Kr. inkl. moms 

Husqvarna LB 144i

Batteridrevet model til små til mellemstore plæner

Klip små og mellemstore plæner med Husqvarna LB 144i – en kompakt og let batteridrevet plæneklipper, der er nem at manøvrere selv på komplekse områder. Håndtag, der kan justeres i højde, og fodbetjent central justering af klippehøjden sikrer komfortabel brug. Når klipningen er færdig, kan håndtaget hurtigt foldes sammen for smart opbevaring. Dette produkt er kompatibelt med Husqvarnas 36 V batterisystem til fleksibel brug af et enkelt batteri.

4.599,00 kr. – Prisen inkluderer

Husqvarna LB 144i

Inkluderet

 • Batterimodel

40-B140, 36V / 4,0Ah

 • Batterioplader model

40-C80

Husqvarna LB 146

Brugervenlig plæneklipper med bioklip

Husqvarna LB 146 er en plæneklipper med BioClip® (bioklip), der er nem at bruge og ideel til klipning af mindre plæner. Nem at manøvrere og starte takket være det lette design og den automatiske chokerfunktion. Kniven er optimeret til bioklip, som omdanner afklippet til naturlig gødning, så du ikke behøver at opsamle dem. Håndtaget kan foldes sammen for at lette opbevaring og transport.

3499,- Kr. inkl. moms

Nu pris 3149,- Kr. inkl. moms 

Husqvarna LC 247S

Komfortabel, selvkørende plæneklipper med opsamler

Det er en sand fornøjelse at skabe en nydelig og velplejet græsplæne med Husqvarna LC 247S – en selvkørende plæneklipper med opsamling. Komfortabel brug sikres med det ergonomiske og justerbare håndtag samt praktisk justering af klippehøjden. Håndtaget kan foldes sammen for at lette opbevaring og transport. LC 247S drives af en Husqvarna-motor, der er udstyret med automatisk chokerstart og et let 47 cm kompositklippebord.

 

4879,- Kr. inkl. moms

Nu pris 4389,- Kr. inkl. moms 

6899,- Kr. inkl. moms

Nu pris 6199,- Kr. inkl. moms 

Husqvarna LC 347VE

Selvkørende plæneklipper med elektrisk start

Husqvarna LC 347VE er en selvkørende plæneklipper med opsamling, der er perfekt til mellemstore plæner. Den elektriske startfunktion betyder, at klipning kan påbegyndes uden besvær – det kræver blot et tryk på en knap og et træk i bøjlen. Når bøjlen slippes, stopper motoren for at eliminere risikoen for uovervåget drift. Ergonomi og klipperesultater er nemme at optimere, fordi både håndtaget, hastigheden og klippehøjden er nemme at justere. Ved transport eller opbevaring betyder de sammenfoldelige håndtag, at plæneklipperen optager mindre plads.

 

Husqvarna LC 353AWD

Plæneklipper med firhjulstræk til effektiv klipning i bakkede haver

Med firehjulstræk og et holdbart klippebord er Husqvarna LC 353AWD en benzindrevet plæneklipper, der er særligt velegnet til bakkede haver med stejle skråninger. Højdejustering i ni positioner og mulighed for at bruge bagudkast gør den også effektiv og fleksibel i områder med højt græs. Grebet kan udløses med én hånd uden at standse motoren for at lette manøvrering omkring

 

 

6699,- Kr. inkl. moms

Nu pris 5999,- Kr. inkl. moms 

6199,- Kr. inkl. moms

Nu pris 5579,- Kr. inkl. moms 

Husqvarna LC 356VP

Selvkørende plæneklipper med høj opsamlingskapacitet

Husqvarna LC 356VP er en robust, selvkørende plæneklipper med variabel hastighed, OHC-motor med Easy-start og høj kapacitet egnet til større haver. Udstyret med et bredt, robust stålklippeskjold og mulighed for sideudkast. Ergonomisk og nemt foldbart håndtag, ergonomisk betjeningshåndtag og nem klippehøjdejustering gør plæneklipperen nem og behagelig i brug. Ekstra stor opsamler og opsamlerknive efterlader mindre afklip på plænen og giver dermed et plænen et opryddet, professionelt udseende. Bioprop ikke inkluderet, men kan tilkøbes.

9999,- Kr. inkl. moms

Nu pris 8999,- Kr. inkl. moms 

Husqvarna KLIPPO LB 553SQe

KLIPPO LB 553SQe

KLIPPO LB 553SQe, en pålidelig BioClip®-plæneklipper med forhjulstræk til professionel brug. Det store 53 cm klippebord gør den til en perfekt løsning til mellemstore og større områder eller som et supplerende trimmeredskab til ridere eller robotplæneklippere. Designet har fokuseret på at opnå de bedst mulige ergonomiske forhold for operatøren og et ekstraordinært klipperesultat, selv i vådt vejr. Udstyret med den fuldt kommercielle og højt specificerede Husqvarna HS 166AP-motor, støbt aluminiumsklippebord, lette aluminiumshjul og et ergonomisk sidejusterbart og effektivt anti-vibrationshåndtagssystem, som hjælper modellen med at opfylde A(8) EN836. KLIPPO LB 500-serie, kommercielle modeller med enestående ydeevne og holdbarhed til langvarig brug.

RM 248T

Let og kompakt benzinplæneklipper med robust kabinet af stålplade og motor med ReadyStart teknologi. God klippe- og opsamlingsevne. Bekvem at arbejde med takket være gearet og den centrale klippehøjdeindstilling. Perfekt til mellemstore plæner.

 

3695,- Kr. inkl. moms

Nu pris 3325,- Kr. inkl. moms 

BENZINDREVET PLÆNEKLIPPER

RM 448 TX

Robust benzinplæneklipper med en klippebredde på 46 cm til mellemstore græsarealer. Central klippehøjdeindstilling, sammenklappeligt styr med Super-Softgreb, Quick-Fix-kvikstrammer samt 1-gears hjuldrev for komfortabelt arbejde. Inklusiv sammenklappelig 55-liters græsopsamler med niveauindikator.

 

3995,- Kr. inkl. moms

Nu pris 3595,- Kr. inkl. moms 

BENZINDREVET PLÆNEKLIPPER

RM 448 TC

Robust benzinplæneklipper med en klippebredde på 46 cm til mellemstore græsarealer. Central klippehøjdeindstilling, letgående hjul. Inklusiv sammenklappelig 55-liters græsopsamler med niveauindikator.

4995,- Kr. inkl. moms

Nu pris 4495,- Kr. inkl. moms 

BENZINDREVET PLÆNEKLIPPER

RM 545 VE

Robust benzinplæneklipper op til 1200 m2. Central højdejustering – nemt og enkelt. El start – starter med et enkelt drej på nøglen. Mængdeindikator – viser når opsamleren er fuld. Variodrift – hastigheden indstilles efter behov, stor komfort.

6995,- Kr. inkl. moms

Nu pris 6295,- Kr. inkl. moms 

Combi 548 SE

Benzindrevet plæneklipper

Plæneklipperen STIGA Combi 548 SE har en 139 cc motor med el-start. Selvkørende, med 4 forskellige klippemetoder: Opsamling, Multiclip, side- og bagudkast. Opsamler på 60 liter.

 • 139 cc STIGA-benzinmotor med el-start
 • Selvkørende plæneklipper
 • Klippebredde på 46 cm
 • Fulcrum-styr – Indstil højden og vinklen, mens du klipper
 • Opsamler på 60 liter, der indikerer, når den er fuld
 • 4-i-1-klippesystem: Opsamling, Multiclip, side- og bagudkast

 

3999,00 Kr. inkl. moms

Multiclip 750 S

Benzindrevet plæneklipper

 

Multiclip-plæneklipper med en 166 cm³ benzinmotor og forhjulstræk.

 • 166 cm³ STIGA-benzinmotor
 • Selvkørende
 • Klippebredde på 48 cm
 • STIGA Multiclip-funktion

 

4299,- Kr. inkl. moms

Nu pris 3200,- Kr. inkl. moms

Multiclip 950 VE

Benzindrevet plæneklipper

Selvkørende Multiclip-plæneklipper med en 196 cm³ benzinmotor, forhjulstræk og el-start.

 • 196 cm³ STIGA-benzinmotor med el-start
 • Selvkørende
 • Klippebredde på 48 cm
 • STIGA Multiclip-funktion

 

 

 

5999,- Kr. inkl.moms

Nu pris 4200,- Kr. inkl. moms

Forbehold for indtastningsfejl og prisændringer