Multiclip 547 S

 Benzindrevet plæneklipper

Multiclip 547 S (tidligere Multiclip 47 S) er en selvkørende Multiclip-plæneklipper med en 123 cm³ benzinmotor.

 • 123 cm³ STIGA-benzinmotor
 • Selvkørende
 • Klippebredde på 45 cm
 • Multiclip-funktion

3.339,00 kr. INKL. MOMS

Combi 753 SE

 Benzindrevet plæneklipper

Combi 753 SE (tidligere Combi 53 SEQ) er en selvkørende plæneklipper med en 166 cc benzinmotor og el-start. 4-i-1 klippesystem: Opsamling, Multiclip, side- og bagudkast. Opsamler på 60 liter.

 • 166 cc STIGA-benzinmotor med el-start
 • Klippebredde på 51 cm
 • Opsamler på 60 liter, der indikerer, når den er fuld
 • Selvkørende
 • 4-i-1-klippesystem: Opsamling, Multiclip, side- og bagudkast

5.429,00 kr. Inkl. moms

Combi 548 SE

 Benzindrevet plæneklipper

Plæneklipperen STIGA Combi 548 SE har en 139 cc motor med el-start. Selvkørende, med 4 forskellige klippemetoder: Opsamling, Multiclip, side- og bagudkast. Opsamler på 60 liter.

 • 139 cc STIGA-benzinmotor med el-start
 • Selvkørende plæneklipper
 • Klippebredde på 46 cm
 • Fulcrum-styr – Indstil højden og vinklen, mens du klipper
 • Opsamler på 60 liter, der indikerer, når den er fuld
 • 4-i-1-klippesystem: Opsamling, Multiclip, side- og bagudkast

3.999,00 kr. INKL. MOMS

Husqvarna LB 144i

Letvægts 36V batteridrevet plæneklipper til små og mellemstore plæner

LB 144i er baseret på Husqvarnas anerkendte kvalitet, design og ydeevne og er en kompakt og let batteridrevet plæneklipper, der er lige så nem at bruge, som den er at opbevare. Med et særligt klippebord til bioklip og intuitiv betjening kan du nemt manøvrere og opnå gode klipperesultater selv i komplekse områder. Den er en del af Husqvarnas 36V-batterisystem, og smarte funktioner som SavE og Power Boost optimerer driftstiden. Når du skal opbevare den, skal du blot folde den sammen for at bruge mindre plads og få smartere opbevaring. 

Inkl. batteri og oplader

 4.599,00 kr. – inkl. moms

Husqvarna LB 251S

Produktbeskrivelse

LB 251S er en selvkørende, kraftfuld plæneklipper med Bioclip® og mulighed for sideudkast. Det robuste 51 cm stål klippeskjold er bygget til at klare udfordrende plæneklipning og give fremragende klipperesultater, mens det flade håndtag og gashåndtaget gør maskinen nem at manøvrere med og giver fremragende brugeroplevelse. Let sammenklappeligt håndtag, nem justering af klippehøjde og optimeret dækmønster giver nem håndtering og fremragende ydeevne selv på størrer plæner. Optimerede Bioclip® knive og klippeskjold giver mindre, finere græsafklip, som hurtigt bilver optaget i plænen. Derfor er der ikke behov for at rive afklip op og behovet for gødning reduceres: plænen gøder sig selv.

 3.999 kr. Inkl.  moms

Husqvarna LC 247S

 Kraftfuld, selvkørende benzinplæneklipper med opsamler. Husqvarna LC 247S er komfortabel i brug, udstyret med en Husqvarna motor med Auto-choke start og et letvægts komposit skjold med en bredde på 47 cm. Nem justering af klippehøjden, intuitive betjening og foldbart håndtag for nem håndtering og opbevaring.

 5.068 kr. Inkl. moms

Husqvarna KLIPPO LB 553SQe

Produktbeskrivelse

KLIPPO LB 548SQe er en pålidelig plæneklipper til BioClip® med forhjulstræk til professionel brug. Klippedækket på 48 cm i standardstørrelse gør den til en perfekt løsning til mellemstore og større græsarealer eller et supplement til riders eller robotplæneklippere. Designet har fokuseret på at opnå de bedst mulige ergonomiske forhold for brugeren og et ekstraordinært klipperesultat, selv i vådt vejr. Udstyret med den fuldt kommercielle og højt specificerede Husqvarna HS 166AP-motor, et skjold i støbt aluminium, lette aluminiumshjul og et ergonomisk sidejusterbart og effektivt anti-vibrationshåndtag, som hjælper modellen med at opfylde A(8) EN836. KLIPPO LB 500-serien, professionelle modeller med fremragende ydeevne og holdbarhed i lang tid.

9.999 kr. Inkl. moms

Forbehold for indtastningsfejl og prisændringer