Husqvarna 135 Mark II

Produktbeskrivelse

Robust, pålidelig og brugervenlig sav med rigelig skæreydelse til husejere. Den perfekte havemotorsav til lejlighedsvise opgaver, såsom skæring af brænde og fældning af mindre træer. Starter hurtigt og er nem at håndtere. Takket være den sidemonterede kædestrammer er stramning af savkæden både nem og hurtig.

 

2.699 kr. inkl. moms

Husqvarna 445 II

Produktbeskrivelse

Kraftig allround motorsav til personer, der sætter pris på professionel kvalitet i en sav. Starter nemt, også med et langsommere træk. Leveres med benzindæksel med vippefunktion. X-TORQ®-motoren er lig med lavere brændstofforbrug og lavere udledningsniveauer. Automatisk stopkontakt og synligt brændstofniveau betyder, at saven er nemmere at håndtere. Udstyret med Smart Start® og brændstofpumpe, som sikrer nem opstart hver gang.

 

4.799 kr. inkl. moms

Husqvarna 550 XP® Mark II

 Produktbeskrivelse

Kraftfuld, holdbar og nem at manøvrere med. 50 cc motorsav med fremragende ydeevne og skærekapacitet. Egnet til fældning, afkvistning og opskæring af små og mellemstore træer så vel som mere krævende træpleje. Det smallere design og et væld af innovative funktioner gør arbejdet med saven mere effektivt, pålideligt og komfortabelt.

 

 7.799 kr. inkl. moms

Husqvarna 550 XP® G Mark II

Produktbeskrivelse

 

Kraftfuld, holdbar og nem at manøvrere med. 50 cc motorsav med fremragende ydeevne og skærekapacitet. Egnet til fældning, afkvistning og opskæring af små og mellemstore træer så vel som mere krævende træpleje. Det smallere design og et væld af innovative funktioner gør arbejdet med saven mere effektivt, pålideligt og komfortabelt. Opvarmede håndtag for øget komfort under kolde og fugtige forhold.

 

8.399 kr. inkl. moms

Husqvarna T540i XP®

uden batteri og oplader

Produktbeskrivelse

Husqvarnas T540i XP-model er vores mest kraftfulde batteridrevne motorsav med håndtag foroven, svarende til en 40cc-benzinsav. Vejrbestandig IPX4. Denne sav er det ideelle værktøj til professionel træpleje. Designet til arborister, der ønsker en brugervenlig motorsav med høj ydeevne. Med fremragende ergonomi, høj kædehastighed, lav vægt og alle fordelene ved batteridrift uden at gå på kompromis med skæreydeevnen. Den integrerede tilslutningsmulighed gør det nemt at holde styr på forbrugsstatistik, servicehistorik og sidst kendte position i Husqvarna Fleet Services™-appen.

Uden batteri og lader

 

6.089 kr. inkl. moms

Husqvarna 560 XP® G

Produktbeskrivelse

Husqvarna 560 XP® G er udviklet til professionelle skovhuggere og øvede brugere på landet.

Saven har et banebrydende design og er fyldt med innovative løsninger til effektiv, praktisk drift. Vores unikke X-Torq®-motorteknologi leverer mere kraft, hvor du har brug for det, op til 20 % lavere brændstofforbrug og 75 % færre udstødningsemissioner. Opvarmede håndtag forbedrer komforten under kolde og fugtige forhold. 15” .325” 1.5mm H25

 

9.799,00 kr. inkl. moms

Begrænset antal

5.099 kr. inkl. moms

MS 170

Begyndermodel til brændesavning. Enkel betjening takket være kombigreb

1.790 kr. inkl. moms

STIHL MS 180

Begyndermodel til brændesavning med højere ydelse og kædestramning fra siden til sikker og enkel justering af kæden. Brændstofbesparende 2-MIX motor.

 

2.390 kr. inkl. moms

MS 194 C-E

Let motorsav fra STIHL – god til havearbejde, afgrening, udtynding, savning af brænde, arbejde hjemme omkring huset samt god til professionelle håndværkere. Masser af udstyr som STIHL Easy2Start, manuel brændstofpumpe og en stopknap, der tilsammen giver en meget nem start. Sværdmøtrikken er integreret, så den ikke tabes, og 3/8 “-PM3-kæden giver høj skæreeffekt. Lavt brændstofforbrug og lav emission.

 

Før pris 3.490 kr. inkl. moms

Nu pris 3.100 kr. inkl. moms

MS 241 C-M

Meget velegnet til udtynding. Høj motorydelse i kombination med lav vægt. Som standard udstyret med M-Tronic, long-life-luftfiltersystem med HD2-filter til lange rengøringsintervaller, integreret møtrik i kædehjulsdækslet, brændstofbesparende 2-MIX motor, 3/8″-PS-kæde med meget høj skæreydelse.

 

5.790 kr. inkl. moms

MS 261 C-M

Velegnet til arbejde i let til middelsvært træ. Som standard udstyret med M-Tronic og dermed til enhver tid optimal motorydelse, enkel motorstart takket være én startposition og ny stopknapfunktion, long-life-luftfiltersystem med HD2-filter til lange rengøringsintervaller, integrerede møtrikker i kædehjulsdækslet. Kører nu som standard med 16″ / .325″ / 1,3 mm / 67 drivled.

 

 6.990 kr. inkl. moms

MS 362 C-M

Velegnet til arbejde i middelsvært træ. Long-life-luftfiltersystem med HD2-filter sikrer en meget effektiv filtervirkning, M-Tronic og dermed til enhver tid optimal motorydelse og enkel motorstart med én startposition og ny stopknapfunktion, integrerede møtrikker i kædehjulsdækslet forenkler kædeskift, brændstofbesparende 2-MIX motor.

 

7.590 kr. inkl. moms

 

MSA 220 C-B

Batterisav med høj skæreydelse og kædehastighed med hele 23,3 m/s. Effektiv og alsidig, hvilket gør den ideel til afgrening og fældning af mindre træer. God og stærk motorsav til håndværkere. Udstyret med hurtigkædebespænding (B), sigtelinje og en helmejsel 3/8″ Picco Super kæde med lav risiko for tilbageslag. Barkstød af metal.

36 V   2,1 kW   3,6 Kg

 

3.990 kr. inkl. moms

uden batteri og lader

MSA 161 T

Let og proffeeionel batteridrevet beskæringssav til anvendelse i støjfølsomme omgivelser. Høj skæreydeevne med 1/4″ PM3-savkæde, integreret møtrik i kædehjulsdækslet.

Uden batteri og lader

Denne lette specialmotorsav er beregnet for uddannede brugere (arborister)

 

3.590 kr. inkl. moms

 

Forbehold for indtastningsfejl og prisændring