Brugervenlig kædesav med fremragende skæreevne

Inkl. batteri og lader

Den batteridrevne Husqvarna 240i-kædesav er udviklet til at levere høj effekt og brugervenlighed. Arbejdet kan udføres komfortabelt og ergonomisk takket være det kompakte letvægtsdesign. Ved skæring af brænde eller fældning af træer i haven sikrer Max Torque-teknologien pålidelig kraft og minimerer risikoen for, at kæden sætter sig fast i træet. Brugeroplevelsen forbedres også af det brugervenlige tastatur med on/off-knap og det velafbalancerede savkabinet. Afmontering af batteriet lettes af, at batteriet er placeret vandret i maskinen, hvilket reducerer risikoen for, at der trænger snavs og træflis ind i batterirummet. 240i er en del af Husqvarnas fleksible 36 V system, BLi-X, der gør det muligt at bruge ét batteri til flere værktøjer. Fås som ekstraudstyr med værktøjsfri kædestramning.

 

4799.- Kr. inkl. moms

Nu pris 4319.- Kr. inkl. moms

T435

Mellemstor 35 cc kædesav med tophåndtag til allround beskæring og rydning

Let og kraftig sav til træpleje. Udstyret med Husqvarnas X-TORQ® motor, der kombinerer høj effekt med lavt brændstofforbrug og lave emissioner. Den lave vægt og velafbalancerede savkrop, gør den meget let at arbejde med.

 

4299.- Kr. inkl. moms

Nu pris 3869.- Kr. inkl. moms

Husqvarna 445 II

Produktbeskrivelse

Kraftig allround motorsav til personer, der sætter pris på professionel kvalitet i en sav. Starter nemt, også med et langsommere træk. Leveres med benzindæksel med vippefunktion. X-TORQ®-motoren er lig med lavere brændstofforbrug og lavere udledningsniveauer. Automatisk stopkontakt og synligt brændstofniveau betyder, at saven er nemmere at håndtere. Udstyret med Smart Start® og brændstofpumpe, som sikrer nem opstart hver gang.

 

4999,- Kr. inkl. moms

Husqvarna 545 Mark II

Motorsav med benzinmotor

Professionel 50 cc kædesav til allround skovbrug og træpleje

Kraftfuld, holdbar og nem at manøvrere med. 50 cc motorsav til fældning, afkvistning og opskæring af små og mellemstore træer. Det smallere design og et væld af innovative funktioner gør arbejdet med saven mere effektivt, pålideligt og komfortabelt.

Fremragende kølekapasitet øger motorens levetid

Auto Tune

Magnesium krumtaphus

6699.- Kr. inkl. moms

Nu pris 5700.- Kr. inkl. moms

Husqvarna 550 XP® Mark II

 Produktbeskrivelse

Kraftfuld, holdbar og nem at manøvrere med. 50 cc motorsav med fremragende ydeevne og skærekapacitet. Egnet til fældning, afkvistning og opskæring af små og mellemstore træer så vel som mere krævende træpleje. Det smallere design og et væld af innovative funktioner gør arbejdet med saven mere effektivt, pålideligt og komfortabelt.

 

 7499,- Kr. inkl. moms

Nu pris 6375.- Kr. inkl. moms

Husqvarna 550 XP® G Mark II

Produktbeskrivelse

 

Kraftfuld, holdbar og nem at manøvrere med. 50 cc motorsav med fremragende ydeevne og skærekapacitet. Egnet til fældning, afkvistning og opskæring af små og mellemstore træer så vel som mere krævende træpleje. Det smallere design og et væld af innovative funktioner gør arbejdet med saven mere effektivt, pålideligt og komfortabelt. Opvarmede håndtag for øget komfort under kolde og fugtige forhold.

 

8099,- Kr. inkl. moms

Nu pris 6885.- Kr. inkl. moms

Husqvarna T540i XP®

uden batteri og oplader

Produktbeskrivelse

Husqvarnas T540i XP-model er vores mest kraftfulde batteridrevne motorsav med håndtag foroven, svarende til en 40cc-benzinsav. Vejrbestandig IPX4. Denne sav er det ideelle værktøj til professionel træpleje. Designet til arborister, der ønsker en brugervenlig motorsav med høj ydeevne. Med fremragende ergonomi, høj kædehastighed, lav vægt og alle fordelene ved batteridrift uden at gå på kompromis med skæreydeevnen. Den integrerede tilslutningsmulighed gør det nemt at holde styr på forbrugsstatistik, servicehistorik og sidst kendte position i Husqvarna Fleet Services™-appen.

Uden batteri og lader

 

6399,- Kr. inkl. moms

Nu pris 5759.- Kr. inkl. moms

Husqvarna 560 XP® G

Produktbeskrivelse

Husqvarna 560 XP® G er udviklet til professionelle skovhuggere og øvede brugere på landet.

Saven har et banebrydende design og er fyldt med innovative løsninger til effektiv, praktisk drift. Vores unikke X-Torq®-motorteknologi leverer mere kraft, hvor du har brug for det, op til 20 % lavere brændstofforbrug og 75 % færre udstødningsemissioner. Opvarmede håndtag forbedrer komforten under kolde og fugtige forhold. 15” .325” 1.5mm H25

 

9699,- Kr. inkl. moms

Nu pris 8245.- Kr. inkl. moms

Motorsav med benzinmotor

Husqvarna 562 XP® G Mark II Professional chainsaw

Højtydende 60cc-motorsav til professionelt skovbrug af løvtræ med høj ydeevne

Husqvarna 562 XP® G Mark II er en højtydende 60cc-kædesav, der er designet til professionelt skovbrug i løvtræer. Opvarmede håndtag forbedrer komforten og grebet. Til brug med op til 28-tommers sværd. Når du vil have kraften fra en stor sav i en slank og smidig krop, er dette en af vores bedste benzinkædesave. Med AutoTune 3.0 med Simple Start-teknologi starter denne motorsav altid let og kører optimalt under alle forhold. X-Torq®-motoren på 60 cc med højt omdrejningstal gør det nemt at fælde, afgrene og bukke løvtræ og store nåletræer.

Bemærk: Monteret med kæde og 20″ X-TOUGH LIGHT sværd

9999.-  Kr. inkl. moms

Nu pris 8500.- Kr. inkl. moms

Husqvarna 572 XP® G

Højtydende professionel 71 cc kædesav med opvarmede håndtag og karburator

Husqvarna 572 XP® G er en højtydende benzindreven motorsav med moderne design til professionelt skovarbejde med løvtræer. Opvarmede håndtag forbedrer komforten og grebet.
Under kolde og fugtige vejrforhold er dette vores bedste 71 cc benzindrevne kædesav til fældning, afgrening og opskæring af løvtræer og store nåletræer. Den høje skærekapacitet, den smalle savkrop og de innovative funktioner – herunder AutoTune – gør arbejdet effektivt og bekvemt. Til brug med op til 28-tommers sværd.

Bemærk: Monteret med kæde og 24″ X-TOUGH LIGHT sværd

12999- Kr. inkl. moms

Nu pris 11.050.- Kr. inkl. moms

Husqvarna 450 II

Nyt desing af 15″ sværd

Let og højtydende 50 cc kædesav

Husqvarna 450 II er en ideel kædesav, hvis du har brug for en let allround sav, der også tilbyder høj ydeevne for at få arbejdet gjort i skoven.

 

5.599 kr. inkl. moms

4759.- kr. inkl. moms

MS 182 benzindrevet motorsav:

Fremragende til landskabspleje

Kompakt og alsidig motorsav til vedligeholdelse af private grundarealer samt anvendelse inden for have- og landskabsarbejde eller håndværkerbranchen. Med den kraftfulde STIHL 2-MIX-motor til en utrolig god skæreeffekt, STIHL antivibrationssystem til utrætteligt arbejde, kædespænding i siden til enkel og sikker stramning af savkæden samt robust barkstød til et præcist snit. Komfortabel étgrebsbetjening til behagelig betjening af alle funktioner med kun én hånd

 

3095,- kr. inkl. moms

Nu pris 2800,- kr. inkl. moms

 

MS 194 C-E

Let motorsav fra STIHL – god til havearbejde, afgrening, udtynding, savning af brænde, arbejde hjemme omkring huset samt god til professionelle håndværkere. Masser af udstyr som STIHL Easy2Start, manuel brændstofpumpe og en stopknap, der tilsammen giver en meget nem start. Sværdmøtrikken er integreret, så den ikke tabes, og 3/8 “-PM3-kæden giver høj skæreeffekt. Lavt brændstofforbrug og lav emission.

 

3595,- kr. inkl. moms

Nu pris 3250,- kr. inkl. moms

Stihl MS 194 TC-E

STIHL MS 194 TC-E beskæringssav til arborister og dem, der er specielt uddannet til klatrearbejde i træer. Har mange gennemtænkte og praktiske detaljer såsom kædedrevsdæksel med integrerede sværdmøtrikker og kædespændingen fra siden, som sikrer effektivt og samtidig behageligt arbejde. STIHL Easy2tart og en manuel brændstofpumpe giver nem og ubesværet start. En højkvalitets PM3 savkæde med ¼” deling giver meget fine snit og et perfekt skæremønster. MS 194 TC-E er en velafbalanceret motorsav, der viser sin styrke ved beskæring af grene og kronearbejde. En let motorsav, der ligger godt i hånden og er nem at styre. Alt træplejearbejde, uanset om det er fra en lift eller klatring, er hurtigt og nemt med denne lette benzindrevne topbetjente beskæringssav.

 

3795.- kr.  inkl. moms

STIHL MSA 200 C-B

Batteridrevet motorsav med endnu højere ydeevne til anvendelse i støjfølsomme omgivelser. STIHL værktøjsfri kædestramning, kædebremse QuickStop Super, værktøjsfrit tankdæksel, med 1/4″-PM3-savkæde til et fint snit og god skæreydelse.

 Ergonomisk og kompakt kædesav som vejer 5 kg med batteri.

 PM3 kæden sikrer effektivt arbejde og præcise snit.

 STIHLs værktøjsfri kædespænding sikre nem arbejdsgang.

Batteri og lader købes særskilt
Batteri AP 300 kr. 2215.- inkl. moms
Lader AP300    kr. 1025.- inkl. moms

 

3595.- kr. inkl. moms

MS 212

Benzindrevet motorsav MS 212: Kraftfuld og let at manøvrere

Kraftfuld og alsidig motorsav til vedligeholdelse af private grundarealer, til have- og landskabsarbejde samt til byggeprojekter i træ og til fældning af små træer. STIHL 2-MIX-motoren leverer en utrolig god skæreeffekt samtidig med et lavt forbrug. Med STIHL antivibrationssystem, kædespænding i siden, kombihåndtag med stopfunktion samt étgrebsbetjening til enkel og behagelig håndtering af motorsaven. Robust barkstød af hensyn til et sikkert greb af saven i træet og et præcist snit.

 

3340,– kr. inkl. moms

3000 Kr. inkl. moms

Stihl MSA 220 TC-O

Kraftig professionel batteridrevet beskæringssav, for arborister og dem der er specielt uddannet til klatrearbejde i træer. Maskinen er konstrureret til fjernelse af stykker af stammen, til kronekorrigering eller fjernelse af dødt træ. Særligt komfortabel betjening med elektronisk betjeningssystem med oplåsningsknap til enkel aktivering af saven. Betjeningspanel med 180° LED-display til information om motorsavens driftstilstand samt aktiveret kædebremse. Som standard med olieføler og LED-display, der aktivt informerer brugeren i tilfælde af oliemangel. Luftfilteret, der er let at rengøre, giver lang levetid og optimal motorkøling, 3/8″-PS3-savkæde for særdeles høj skæreeffekt, kædestramning i siden, værktøjsfrit olietankdæksel og fast møtrik på kædehjulsdækslet.

På denne PRO maskine yder vi 15 % rabat på prisen

Husk: Maskinen er klargjort til brug når du henter den

Batteri og lader købes særskilt
Batteri AP 300 kr. 2215.- inkl. moms
Lader AP300    kr. 1025.- inkl. moms

 

              5895.- Kr. inkl. moms

– 15%    4995.- Kr. inkl. moms

MS 231

Kompakt 2,0 kW benzinmotorsav

Kompakt 2,0 kW motorsav. Op til 20% lavere brændstoffiorbrug og endda op til 70% lavere udslip med STIHL 2-MIX-motor i forhold til en konventionel 2-taktsmotor. En perfekt maskine til beskæring, brændesavning eller fældning af mindre træer.

 

4085,– kr. inkl. moms

3675 Kr. inkl. moms

MS 241 C-M

Meget velegnet til udtynding. Høj motorydelse i kombination med lav vægt. Som standard udstyret med M-Tronic, long-life-luftfiltersystem med HD2-filter til lange rengøringsintervaller, integreret møtrik i kædehjulsdækslet, brændstofbesparende 2-MIX motor, 3/8″-PS-kæde med meget høj skæreydelse.

 

5995,– kr. inkl. moms

5400 Kr. inkl. moms

MS 261 C-M

Velegnet til arbejde i let til middelsvært træ. Som standard udstyret med M-Tronic og dermed til enhver tid optimal motorydelse, enkel motorstart takket være én startposition og ny stopknapfunktion, long-life-luftfiltersystem med HD2-filter til lange rengøringsintervaller, integrerede møtrikker i kædehjulsdækslet. Kører nu som standard med 16″ / .325″ / 1,3 mm / 67 drivled.

 

 7395,- kr. inkl. moms

MS 362 C-M

Velegnet til arbejde i middelsvært træ. Long-life-luftfiltersystem med HD2-filter sikrer en meget effektiv filtervirkning, M-Tronic og dermed til enhver tid optimal motorydelse og enkel motorstart med én startposition og ny stopknapfunktion, integrerede møtrikker i kædehjulsdækslet forenkler kædeskift, brændstofbesparende 2-MIX motor.

 

7895,- kr. inkl. moms

MSA 220 C-B

Batterisav med høj skæreydelse og kædehastighed med hele 23,3 m/s. Effektiv og alsidig, hvilket gør den ideel til afgrening og fældning af mindre træer. God og stærk motorsav til håndværkere. Udstyret med hurtigkædebespænding (B), sigtelinje og en helmejsel 3/8″ Picco Super kæde med lav risiko for tilbageslag. Barkstød af metal.

36 V   2,1 kW   3,6 Kg

Batteri og lader købes særskilt

Batteri AP 300 kr. 2215.- inkl. moms
Lader AP300    kr. 1025.- inkl. moms

 

3995,- kr. inkl. moms

STIHL MS 661 C

Konkurrencesaven fra STIHL TIMBERSPORTS®. Sav til kraftige træer og de mest krævende anvendelser i skovbruget. Motorstyringen garanterer altid en optimal motorydeevne. Enkel start takket være én startposition og stopknapfunktion. Mængderegulerbar oliepumpe med høj ydeevne til store gennemstrømningsmængder, HD2-filter med meget god filterfunktion.                              Bekvem grebsopvarmning.

 

11.990,- inkl. moms og 28″ sværd

Forbehold for indtastningsfejl og prisændring