SH 56

Lethåndterbar løvsuger

Let håndterbar løvsuger, – ideel til rengøring af mellemstore områder. Udstyret med trinløs omdrejningsregulator, rundt mundstykke samt brændstoføkonomisk 2-MIX motor.

 

3190,- Kr. inkl. moms

SH 86 C-E

Kombineret blæse- og sugeaggregat med topkomfort

Kombineret blæse- og sugeaggregat med stærke blæse- og sugeegenskaber. Ideél til rengøring af større områder i hjemmet, fritidshuset m.m. Meget høj komfort med antivibrationssystem, Easy2Start (E) og meget mere. En alsidig komplet udstyret maskine som med STIHL 2-MIX motor og katalysator opfylder verdens strengeste udstødningskrav.

 

3995,- Kr. inkl. moms

STIHL BGA 45

Handy batteri-løvblæser med rund dyse til rengøring af mindre, husnære arealer. Integreret 18V Lithium-Ion batteri (36Wh / 2Ah) med batteri-indikator samt sikkerhedsnøgle. Vægholder med opladerfunktion til praktisk opbevaring. Vægt 2,0 kg. Opladningstid på 210 min (80%) og 300 min (100%) ved fuld opladning.

 

1195,- kr. Inkl. moms

BGA 60 sæt

Batteriløvblæser BGA 60: Kraftig og holdbar

Kraftigste batteriløvblæser i STIHL AK-systemet. Til sammenblæsning af blade, græs, papir og andet affald omkring huset. I boost-tilstand har den 60 % større blæseeffekt end BGA 57. Mere kraftig og holdbar EC-motor, rundt mundstykke, længdejusterbart blæserør med metalring til beskyttelse mod slid.Kommer med AK 30 batteri og AL 101 lader

 

 

3190,- Kr. inkl. moms

Nu pris 2869,- Kr. inkl. moms

BGA 86

Effektiv batteriløvblæser

 

BGA 86 er en særdeles effektiv batteriløvblæser, der er let at betjene, til professionel brug, særlig i byer, f.eks. legepladser og parker. Til fjernelse af blade, grene og snavs. 40 % mere blæsestyrke i forhold til BGA 85 kombineret med reduceret vægt. Rundt mundstykke, softgreb, blæserør, der kan justeres i tre længder. Fladt mundstykke til øget lufthastighed fås som tilbehør. BGA 86 er en del af STIHL AP-system, der omfatter et bredt udvalg af særligt effektive batteridrevne maskiner. Med deres kraft og udholdenhed er de perfekt egnede til professionel landskabs-, have- og træpleje. Men de er også særligt velegnede til kommunalt arbejde, da de samtidig er støjsvage. Uden batteri og lader.

 

2595,- Kr. inkl. moms

Nu pris 2335,- Kr. inkl. moms

SHA 56 Løvblæser

Vælg om du vil blæse eller suge og kværne det opsamlede materiale – med den kombinerede batteridrevne løvblæser/løvsuger fra STIHL. Med SHA 56 i AK-systemet får du begge funktioner i én maskine. Den praktiske maskine kan bruges til mange forskellige opgaver. Rengør hurtigt og effektivt f.eks. græsplænen, terrassen eller indkørslen for blade, græsafklip eller snavs. Intet værktøj er nødvendige for at skifte mellem blæse- og sugefunktionen. Det innovative, roterbare håndtag, hvor reguleringen af lufthastigheden er integreret, gør SHA 56 behagelig at arbejde med i alle situationer. En stærk kompostkniv i metal kværner det, der suges op, så der er mere plads i opsamlingsposen, og med en stor åbning til blæseren, er maskinen let at holde ren.

3195,- Kr. inkl. moms for hele sættet

 

Husqvarna 120iBV med batteri og oplader

2-i-1-værktøj til problemfrit skift mellem løvblæser og løvsuger

Få styr på bladene med den batteridrevne 120iBV-løvblæser med mange anvendelsesmuligheder og flere hastigheder. Nem overgang fra blæser til støvsuger uden brug af værktøj, en børsteløs motor for optimeret driftstid og kraft, og en kompakt størrelse, polstret sele og afbalanceret krop for større manøvredygtighed, produktivitet og mindre anstrengelse. Nyd den intuitive betjening med ergonomiske håndtag og et robust digitalt interface. Denne løvsuger er en del af Husqvarnas BLi 36V batterisystem. Ideel til alle små og mellemstore opgaver.

 

2599,- Kr. inkl. moms

Nu pris 2335,- Kr. inkl. moms

                                                                              Forbehold for indtastningsfejl og prisændring