SH 56

Lethåndterbar løvsuger

Let håndterbar løvsuger, – ideel til rengøring af mellemstore områder. Udstyret med trinløs omdrejningsregulator, rundt mundstykke samt brændstoføkonomisk 2-MIX motor.

 

3190,- Kr. inkl. moms

SH 86 C-E

Kombineret blæse- og sugeaggregat med topkomfort

Kombineret blæse- og sugeaggregat med stærke blæse- og sugeegenskaber. Ideél til rengøring af større områder i hjemmet, fritidshuset m.m. Meget høj komfort med antivibrationssystem, Easy2Start (E) og meget mere. En alsidig komplet udstyret maskine som med STIHL 2-MIX motor og katalysator opfylder verdens strengeste udstødningskrav.

 

3995,- Kr. inkl. moms

STIHL BGA 45

Handy batteri-løvblæser med rund dyse til rengøring af mindre, husnære arealer. Integreret 18V Lithium-Ion batteri (36Wh / 2Ah) med batteri-indikator samt sikkerhedsnøgle. Vægholder med opladerfunktion til praktisk opbevaring. Vægt 2,0 kg. Opladningstid på 210 min (80%) og 300 min (100%) ved fuld opladning.

 

1195,- kr. Inkl. moms

STIHL BGA 57 sæt

Nyt, kompakt og ergonomisk designet løvblæser med øget luftgennemstrømning og lufthastighed sammenlignet med STIHL BGA 56. Håndtag med gasspærre og længdejusterbart blæserør i tre trin. Komplet sæt med STIHL AK 20 batteri og AL 101 oplader.

 

2195,- kr. Inkl. moms

SHA 56 Løvblæser

Vælg om du vil blæse eller suge og kværne det opsamlede materiale – med den kombinerede batteridrevne løvblæser/løvsuger fra STIHL. Med SHA 56 i AK-systemet får du begge funktioner i én maskine. Den praktiske maskine kan bruges til mange forskellige opgaver. Rengør hurtigt og effektivt f.eks. græsplænen, terrassen eller indkørslen for blade, græsafklip eller snavs. Intet værktøj er nødvendige for at skifte mellem blæse- og sugefunktionen. Det innovative, roterbare håndtag, hvor reguleringen af lufthastigheden er integreret, gør SHA 56 behagelig at arbejde med i alle situationer. En stærk kompostkniv i metal kværner det, der suges op, så der er mere plads i opsamlingsposen, og med en stor åbning til blæseren, er maskinen let at holde ren.

3195,- Kr. inkl. moms for hele sættet

 

Husqvarna 120iBV med batteri og oplader

2-i-1-værktøj til problemfrit skift mellem løvblæser og løvsuger

Få styr på bladene med den batteridrevne 120iBV-løvblæser med mange anvendelsesmuligheder og flere hastigheder. Nem overgang fra blæser til støvsuger uden brug af værktøj, en børsteløs motor for optimeret driftstid og kraft, og en kompakt størrelse, polstret sele og afbalanceret krop for større manøvredygtighed, produktivitet og mindre anstrengelse. Nyd den intuitive betjening med ergonomiske håndtag og et robust digitalt interface. Denne løvsuger er en del af Husqvarnas BLi 36V batterisystem. Ideel til alle små og mellemstore opgaver.

 

2599,- Kr. inkl. moms

Nu pris 2335,- Kr. inkl. moms