KM 131 R

Kraftig kombimotor til professionelt brug

 Ekstra stærk kombimaskine til professionelt brug, hvor der kræves ekstra kraft og lange arbejdsintervaller. Denne kombimotor er udstyret med loop-håndtag, og derfor kan alle kombiværktøj benyttes på denne maskine. Nem og enkelt opstart, stor brandstoftank og brændstofbesparende 4-MIX motor.

 

4595,- Kr. inkl. moms

 

KM 94 RC-E

Let kombimotor med STIHL ECOSPEED

 

Den lette kombimotor har loop-håndtag, der sikrer en meget bred anvendelse af alt udstyret i denne serie. Den er udstyret med den økonomiske 2-MIS motor og har enkel og nem start med STIHL Easy2Start. Endvidere er KM 94 R-CE udstyret med STIHL ECOSPEED der betyder at du selv kan indstille max omdrejningstal, helt trinløst, direkte på håndtaget. Alt afhængig af arbejdsopgaven betyder det brændstofbesparelse og en endnu roligere motorgang. Kombimotoren er med sin delbare konstruktion både fleksibel, nem at transportere samt pladsbesparende under opbevaring. Alt STIHL´s kombiudstyr passer til denne motor.

 

3890,- Kr. inkl. moms

 

KMA 135 R uden batteri og lader

Batteridrevet KombiMaskin KMA 135 R med alsidig anvendelse

 

Robust og højtydende batteridrevet KombiMotor i moderne design med AP-batterikammer i maskinen. Til arbejde i støjfølsomme omgivelser. Alsidig anvendelse takket være et bredt udvalg af STIHL KombiVærktøj. Ergonomisk betjeningsgreb med valg af omdrejningstal i tre trin og LED-display samt trinløs regulering af omdrejningstal, loophåndtag, luftfilter til lang levetid. Forberedt til STIHL Smart Connector 2 A. KMA 135 R kan ikke anvendes med trimmer FSB-KM.

 

4095,- Kr. inkl. moms

 

Husqvarna 535LK

 Produktbeskrivelse

Højt ydende, kraftig, professionel kombi trimmer med pålidelig X-Torq® motor. Let og hurtigt samlesystem – kompatibel med eksisterende Husqvarna tilbehør for maksimal alsidighed og maksimal produktivitet. Anti-vibrationssystem og soft-grip håndtag sikrer komfortabel brug selv ved lang tids brug.

 

 

5.769,00 kr. inkl. moms  – Prisen inkluderer

Trimmerhoved T35 M10

Husqvarna 325iLK med trimmerudstyr

Produktbeskrivelse

Alsidig, kraftfuldt batteridrevet kombitrimmer Husqvarnas 325iLK-model er en perfekt afbalanceret, højtydende, batteridrevet kombitrimmer. Effekten svarer til en 25cc-benzinmotor med en ydeevne, der understøtter selv de mest krævende opgaver, både hurtigere og mere effektivt. Trimmeren kan bruges sammen med den professionelle serie af Husqvarnas trimmertilbehør, hvilket gør den til et særdeles fleksibelt universalredskab til græsslåning, beskæring, hækkepleje, justering eller rengøring. Kan bruges med enten internt eller eksternt batteri (bælte eller rygsæk).

Batteri 36 V Klippebredde 42 cm

  • Kliklås til redskaber
  • Justerbart forreste håndtag
  • Lydløs drift
  • Begrænset vedligeholdelsesbehov

3.669 kr. inkl. moms – Prisen inkluderer

  • Trimmerhoved T35 M10

Ikke inkluderet

  • Sele
  • Savklinge
  • Græsklinge
  • Batteri model
  • Batterioplader model

Forbehold for indtastningsfejl og prisændring