Husqvarna

OVERALL CLASSIC 20A

Overall Classic 20A

Pålidelig beskyttelse til brugere, der lejlighedsvis anvender motorsav til brændekløvning eller andet udendørs arbejde. Fremstillet af polyester-/bomuldsdrejl. Savbeskyttelsespuden er forstærket nederst på indersiden og er slidbestandig mod støvler. Klasse 1:20m/s.

 

979,- Kr. inkl. moms

880,- Kr. inkl. moms

Husqvarna

Bukser Classic Entry

Bukser Classic Entry

Et godt valg til en rimelig pris, hvis du kun skal save brænde og arbejde med andet udendørs fra tid til anden. To forlommer og ventilationslynlåse
bag på benene gør bukserne behagelige og praktiske. Skæreindlægget er certificeret i henhold til EN381, klasse 1:20m/s. design A.

 

629,- Kr. inkl. moms

 

Husqvarna

Motorsavsbukser, Technical Extreme

 

Motorsavsbukser designet til at optimere din produktivitet

Husqvarna Technical Extreme motorsavsbukser giver brugerne klasse 1 savbeskyttelse og den komfort, der er nødvendig til længere arbejdsdage. De lette, vandafvisende bukser med 4-vejs stretch der kan tilpasses, er designet specielt til krævende, professionelt skovarbejde og tilpasser sig din krop.

 

2999,- Kr. inkl. moms

Husqvarna

Skovjakke Technical

Lavet af stærke og alligevel lette materialer og i et opgaverelateret design, ideelt til hverdagsarbejde i skoven. Firevejs strækpolyester med en tilpasset pasform sikrer komfortabel bevægelighed og færre kraftanstrengelser. Ventilationsåbninger på åget og nederst på ryggen giver komfort og ydeevne.

2859,- Kr. inkl. moms

Husqvarna

Sikkerhedsstøvle, Functional

 Produktbeskrivelse

Håndbygget støvle med skæreindlæg, ekstra forstærket overside med stålnæse og forstærkning rundt om sålen, der er forberedt til pigge. Canvas, dyb snøre bagtil, gribekanter ved skaftet og ny hælkappe, som gør det nemt at tage støvlen af. Klasse 3 – 28 m/s.

 

849,- Kr. inkl. moms

764,- Kr. inkl. moms

Husqvarna

Læderstøvle Classic

Produktbeskrivelse

Robust og samtidig let og komfortabel støvle perfekt til udendørs opgaver. Lavet i læder, forstærkninger i mikrofiber og foring i mesh polyester. Polstret pløs for støtte og større komfort samt forstærket front og hæl for god modstandsdygtighed overfor slid og stor stabilitet for ankler og fødder. Støvlerne er nemme at tage på takket være træk-stroppen bagpå, og de hurtigtudløsende kroge gør justering og frigørelse af snørebånd let. De aftagelige fodsenge kan vaskes. Opfylder EN 17249:2013 Klasse 1:20 M/S. Fås i størrelse 39-47.

1679,- Kr. inkl. moms

 

Husqvarna

Læderstøvle 24 M/S Functional

Produktbeskrivelse

Vandafvisende og lette læderstøvler med god stabilitet, der passer til brug under krævende forhold. Forstærket foran og bagpå for øget støtte og polstret pløs i fronten og toppen for komfort. TE-POR-membran holder fødderne tørre, mens den holdbare Vibram®-sål giver et godt greb selv i kolde, våde og glatte forhold. Snørebåndskroge med ruller for nem justering af

 

 

2299,- Kr. inkl. moms

Stihl

ADVANCE X-TREEM

beskyttelsesbukser

Unikke savbeskyttelsesbukser, specielt udviklet af STIHL med en hidtil uset komfort for denne type beklædning. Materialet er STIHL´s eget; ProElast. Det er optimalt til professinelt arbejde i trækronerne og under ekstreme forhold.

 

 

Priser fra kr. 3880,- inkl. moms

Stihl

FUNCTION ERGO sikkerhedsbukser

Sikkerhedsbukser til arbejde med motorsav. Særligt robust materiale og skærebeskyttelse i 8 lag (EN 381). Moderne og attraktivt design i sort og signalorange. Elastiske indlæg, ventilationslynlåse til lufttilførsel, knæforstærkninger, refleksindsatser for god synlighed, fleksible lommer, to forlommer med lynlås. Sikkerhedsbukserne fås i størrelse 46-64.

1360,- Kr. inkl. moms

Stihl

ADVANCE X-TREEm jakke

 Specielt udviklet af STIHL til den professionelle bruger med mange praktiske detaljer. Højelastisk materiale ProElast som giver brugeren optimal bevægelsesfrihed og super ventilation. Jakken giver mulighed for fastgørelse og leveres i farvekombinationen sort, signal orange og sølv. Aftagelige ærmer, skulderbeskyttelse og justerbar ventilation. Keramisk belagt albuebeskyttelse. Jakken er udstyret med 2 brystlommer, en armlomme og en inderlomme. Leveres i str. XS – XXL

3965,- Kr. inkl.- moms

Stihl

Læderstøvle FUNCTION

 

Sorte læderstøvler i lækkert okselæder med vandafvisende ydermateriale. Høj bærekomfort takket være åndbart tekstilfor med postret skaftkant. Gode, robuste snøreelementer, slidstærk og modstandsdygtig stålkappe, dæmpende PU-mellemsål og godt fodfæste med skridsikker profilsål. Sikkerhedsklasse 1.

1595,- Kr. inkl. moms

Skovhjelm, Classic

Beskyttelseshjelm til skovarbejde

Hjelm komplet udstyret til skov- eller havearbejde. Med en traditionel sekspunkts plastiksele og enhåndsbetjent justerbar glidepal. Seledybden kan også justeres i tre trin for individuel tilpasning. Høreværnet er udviklet med henblik på optimal ergonomi. Ansigtsskærm i trådnet, som yder god beskyttelse og giver et godt udsyn.

 

429,- Kr. inkl. moms

Skovhjelm, Technical

Letvægtshjelm til professionelt skovarbejde

Robust professionel skovhjelm som kan indstilles på flere måder, der passer til dine behov. Et nyt, innovativt ventilationssystem genererer en behagelig temperatur for dit hoved. Visiret er blevet re-designet til bedre beskyttelse af dit ansigt og frem for alt giver dig perfekt udsyn både når den er foldet op eller ned. Høreværn med FM-radio fås som tilbehør.

 

1259,- Kr. inkl. moms

Hjelm Functional, med FM radio

Komfortabel beskyttelseshjelm med radio til skovarbejde

En hjelm lavet til skovarbejdere, der søger den bedste kombination af sikkerhed og optimal ergonomi i det daglige arbejde.
Den er udstyret med den nye UltraVision visir med kun 20% lysreduktion som giver et klarere udsyn, en 6-punkts sele for komfort og mindre pres på hoved, og høreværn med FM-radio.
Dette høreværn har forbedret dæmpning og høj forbedret lydkvalitet. Ørekopperne er individuelt designet til venstre og højre øre, hvilket betyder, at de følger formen af hovedet. Dette giver en perfekt pasform til alle ører.

 

1499,- Kr. inkl. moms

Skovhjelm, komplet med høreværn, ætset visir og nakkebeskyttelse

G3000

Hjelm komplet med høreværn, ætset visir for maksimalt lys gennemstrømning og nakkestøtte. Ekstra god ventilation, kort skærm og vendbar hjelmindretning. Ætset net visir som sidder godt og er enkel at skifte.

 

851,25 Kr. inkl. moms

Komplet hjelm med justerbare høreværn og rigtig god lysgennemtrængning

Advance

Innovativ hjelmpakke med justerbare høreværn – meget nemt at indstille pasformen. Hjelmen har god ventilation og en kort skærm, der ikke forhindrer synligheden eller er i vejen under arbejdet. Ætset net visir med meget god lys gennemtrængning. Reflekterende striber giver høj synlighed. Høreværn med god dæmpning i henhold til EN 352, EN 397, EN 1731.

963.- Kr. inkl. moms

Høreværn

Høreværn til lange arbejdsdage

Dette høreværn er udviklet med henblik på optimal ergonomi og længere tids brug. Udformningen tillader 20 % justering af trykket imod hovedet, og høreværnet har desuden en unik polyurethanindsats, der giver maksimal plads til øret. Det oplagte valg med hensyn til komfort og individuelle præferencer. Kan udstyres med et bredt udvalg af ansigtsværn.

 

259,- Kr. inkl. moms

Høreværn med bluetooth

Praktisk høreværn med mange anvendelser, f.eks. med smartphone. Med Bluetooth® 4.0, separat AUX-indgang og batterilevetid på op til 38 timer. I henhold til EN 352, SNR 29.

 

900,- Kr. inkl. moms