2 Takt Benzin

Produktbeskrivelse

Husqvarna XP® Power 2 er en færdigblandet alkylatbenzin udviklet til at maksimere motorens ydeevne. Blandet med præmium olie XP®, Husqvarna bedste totaktsolie nogensinde, for maksimal ydelse og fremragende motor renlighed for udvidet levetid.

 

 5 Liter Kr. 165,- inkl. moms

4 Takt Benzin

Produktbeskrivelse

Specialudviklet maskinbenzin til små STIHL 4-takts motorer. Indeholder ikke etanol, stort set ingen olefiner eller aromater, bruger- og motorvenlig med begrænsede emissioner. Lang lagerholdbarhed på op til 5 år.

 

5 Liter Kr. 140,- inkl. moms

25 Liter Kr. 672,50 inkl. moms

Kædeolie

Produktbeskrivelse

Mineralsk kædeolie med klæbemiddel til højtydende motorsave. En meget lav slitage af kæder og sværd kan garanteres på grund af tilsætningsstoffer, der forbedrer smøringen.

 

 

 

5 Liter Kr. 190,- inkl. moms

Kombidunk

Produktbeskrivelse

Med vores nydesignede kombidunk kan du hurtigt påfylde brændstof uden at spilde. Desuden er størrelsen af de to beholdere blevet justeret, så du får det optimale forhold mellem brændstof og kædeolie (5,0/2,5 l). Den nye kombidunk har også integreret værktøjskasse til ofte brugte reservedele, så du ikke behøver at stoppe med at arbejde. Godkendt iht. FN-anbefalingerne.

 

459,- Kr. inkl. moms

Kombidunk

Produktbeskrivelse

Vores egenproducerede benzindunk har en effektiv overfyldningsventil. Når tanken er fuld, lukkes tilførslen automatisk, og du kan løfte dunken op uden at spilde. Dunkene kan skilles ad. Der er plads til file og værktøj mellem dunkene.

 

409,- Kr. inkl. moms

Forbehold for indtastningsfejl og prisændring